COLCO Emulgálószer (10 kg)
Cikkszám: 12006
Mennyiségi egység: (vöd.)
A COLCO emulgeáló paszta
kiválóan alkalmazható tortalapok, piskóta tekercsek készítéséhez.
Előnyei piskóta készítésekor:
- probléma mentes gyártás,
- gép, idő, energia és munkaerő megtakarítás,
- nem kell a tojás sárgáját és fehérjét szétválasztani,
- stabil massza, egyenletes szerkezet,
- több vizet lehet adagolni,
- az Ön receptjébe beépítve alkalmazható.
Adagolás:
1,5 - 2,0 %. a masszára számítva
Csomagolás:
10 kg-os műanyag vödör.
Kategória: ADALÉK-, ÉS ALAPANYAGOK
Keresés
Termékcsoportok
-
DIA-WELLNESS FAGYLALTPOROK
-
HORIZONS FAGYLALTPOROK
-
PRIMO GELATO FAGYLALTPOROK
-
SZINI FUTURE FAGYLALTPOROK
-
TUTTI FAGYLALTPOROK
-
FAGYLALTOSTYÁK
-
ADALÉK-, ÉS ALAPANYAGOK
-
CUKOR, CSOKI, MARCIPÁN
-
CSOMAGOLÓANYAGOK
-
DIA-WELLNESS TERMÉKEK
-
ITALPOROK
-
JÉGKÁSA KONCENTRÁTUMOK
-
JOYGELATO TERMÉKEK
-
KELLÉKEK, ESZKÖZÖK
-
m-GEL FAGYLALTPASZTÁK
-
MŰANYAG ÉS PAPÍR TERMÉKEK
-
ÖNTETEK, SZIRUPOK
-
VELŐ KÉSZÍTMÉNYEK