COLCO Emulgálószer (10 kg)
Cikkszám: 12006
Mennyiségi egység: (vöd.)
A COLCO emulgeáló paszta
kiválóan alkalmazható tortalapok, piskóta tekercsek készítéséhez.
Előnyei piskóta készítésekor:
- probléma mentes gyártás,
- gép, idő, energia és munkaerő megtakarítás,
- nem kell a tojás sárgáját és fehérjét szétválasztani,
- stabil massza, egyenletes szerkezet,
- több vizet lehet adagolni,
- az Ön receptjébe beépítve alkalmazható.
Adagolás:
1,5 - 2,0 %. a masszára számítva
Csomagolás:
10 kg-os műanyag vödör.
Kategória: ADALÉK-, ÉS ALAPANYAGOK
Keresés
Termékcsoportok
-
DIA-WELLNESS FAGYLALTPOROK -
HORIZONS FAGYLALTPOROK -
PRIMO GELATO FAGYLALTPOROK -
SZINI FUTURE FAGYLALTPOROK -
TUTTI FAGYLALTPOROK -
FAGYLALTOSTYÁK
-
ADALÉK-, ÉS ALAPANYAGOK -
CUKOR, CSOKI, MARCIPÁN -
CSOMAGOLÓANYAGOK -
DIA-WELLNESS TERMÉKEK -
ITALPOROK -
JÉGKÁSA KONCENTRÁTUMOK -
JOYGELATO TERMÉKEK -
KELLÉKEK, ESZKÖZÖK -
m-GEL FAGYLALTPASZTÁK -
MŰANYAG ÉS PAPÍR TERMÉKEK -
ÖNTETEK, SZIRUPOK -
VELŐ KÉSZÍTMÉNYEK