Nagykereskedelem
DIA-WELLNESS FAGYLALTPOROK
Átalános felhasználási javaslat:
2,05 kg fagylaltpor 4,2 - 5 liter víz hozzáadásával.
A cukor helyett maltitot, eritritet és xylitet tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.
Figyeljen a kiegyensúlyozott és változott táplálkozásra!
Keresés
Termékcsoportok
-
DIA-WELLNESS FAGYLALTPOROK
-
HORIZONS FAGYLALTPOROK
-
PRIMO GELATO FAGYLALTPOROK
-
SZINI FUTURE FAGYLALTPOROK
-
TUTTI FAGYLALTPOROK
-
FAGYLALTOSTYÁK
-
ADALÉK-, ÉS ALAPANYAGOK
-
CUKOR, CSOKI, MARCIPÁN
-
CSOMAGOLÓANYAGOK
-
DIA-WELLNESS TERMÉKEK
-
ITALPOROK
-
JÉGKÁSA KONCENTRÁTUMOK
-
JOYGELATO TERMÉKEK
-
KELLÉKEK, ESZKÖZÖK
-
m-GEL FAGYLALTPASZTÁK
-
MŰANYAG ÉS PAPÍR TERMÉKEK
-
ÖNTETEK, SZIRUPOK
-
VELŐ KÉSZÍTMÉNYEK