Adatkezelési tájékoztató

Benedek Balázs e.v. a benedekbalazs.hu weboldal üzemeltetője (továbbiakban: Adatkezelő) termék értékesítési tevékenységével és szolgáltatásokkal kapcsolatban kezeli Partnerei személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Média tartalmak a honlapon:
A honlapon található fotók és videók szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek másolása és felhasználása kizárólag az Adatkezelő írásos engedélyével lehetséges.
A fotókon szereplő személyek minden esetben személyes hozzájárulásukat adták a róluk készült képek közzétételéhez. Nyilvános eseményeken készült fotók közzététele, kizárólag a szervezők hozzájárulásával történik. Amennyiben egy felhasznált fotóról kiderül, hogy személyiségi jogokat sért (vagy a rajta szereplő személy ezt kifejezeten kéri), a fotó eltávolításra kerül a honlapról.

 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a Partnernek az adatbázisban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Partner kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: Partnerek.

A kezelt adatok köre: a Partnerek álltal megadott, a megrendelés vagy szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok:
név, elérhetőség (telefon, e-mail), szállítási cím, számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése, ajánlatok küldése, számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- Az Adatkezelő kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 365 napon belül törlésre kerülnek.

A Partner kérelmezheti az adatkezelőnél:
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél SMS-ben vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a Partner nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (https://naih.hu) fordulhat.

Az adatkezelő megnevezése:
Benedek Balázs e.v.
Adószáma: 73358804-2-33
Az adatkezelő elérhetőségei: +36-30/958-3224
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)


Copyright © - Benedek Balázs - 2022